HomeBUGS & ISSUES

Think you found a bug? Report it here.

"nested" cookie values not being carried Messages in this topic - RSS

Dave Sole
Dave Sole
Posts: 1


4/29/2011
Dave Sole
Dave Sole
Posts: 1
***Resolved***
I'm finding that the a cookie contaning name-value pairs isnt being persisted into the subsequent requests properly.
 
For example, request #1 returns a cookie header  :

Set-Cookie: name=subname=subvalue&subname2=subvalue2; path=/; secure; HttpOnly
?
The subsequent request #2 normally would send a cookie header :
 
Cookie: name=subname=subvalue&subname2=subvalue2
 
Fiddler displays this in the Header tab ( in Inspectors ) as

name
 |
 |- subname = subvalue
 |
 |- subname2 = subvalue2
 
But StressStimulus is sending this :
 


Cookie: name=subname
 
Here's some Sample code ( ASP.Net ) :

Dim cookie As HttpCookie = New HttpCookie("name")
cookie.Values.Add("subname", "subvalue")
cookie.Values.Add("subname2", "subvalue2")
HttpContext.Current.Response.Cookies.Add(cookie)
0 link
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583


4/29/2011
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583
Hi Dave,

Thanks for submitting this issue. The problem seems to be in handling cookies that contain ‘=’ character in the value portion (nested). It will be fixed in the coming release.

I will make sure to drop you a note so you can verify that it addressed your test case.

Cheers,

-Vadim
0 link
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583


5/10/2011
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583
This feature was released today (check this blog).
 
Cheers,

-Vadim
0 link






Copyright © 2017 Stimulus Technology