HomeSUPPORT QUESTIONS

Need help with StresStimulus? Start here.

URL parametrization Messages in this topic - RSS

Maddy
Maddy
Posts: 7


1/24/2017
Maddy
Maddy
Posts: 7
How can I parameterize the site URL, or change the hostname? I am using Version 4.6.


Thanks
0 link
Max @StresStimulus
Max @StresStimulus
Administrator
Posts: 101


1/27/2017
Max @StresStimulus
Max @StresStimulus
Administrator
Posts: 101
Hello Maddy,

If you need to parameterize one or several requests, you can create a Header parameter as described http://support.stresstimulus.com/display/doc46/Creating+a+Parameter

If however you need to change the host on all requests you can use the Host and Port remapping as described http://support.stresstimulus.com/display/doc46/Host+and+Port+Remapping
0 link
Maddy
Maddy
Posts: 7


2/6/2017
Maddy
Maddy
Posts: 7
Hi Max

Thanks for your response. I am sorry I could not get back to you earlier. I had already tried the 2nd option but somehow it did not take the new host while replaying. I have attached a screenshot of the host setting. Please let me know if that's correct.

0 link
Max @StresStimulus
Max @StresStimulus
Administrator
Posts: 101


2/6/2017
Max @StresStimulus
Max @StresStimulus
Administrator
Posts: 101
Hello Mandy,

Your screenshot shows {new url} {old url}. The host remapping features requires {new host} {old host}. In other words the file should look as follows:

newhost.com oldhost.com

(remove the http:// and the trailing / from both)

Hope this helps
0 link
Maddy
Maddy
Posts: 7


2/9/2017
Maddy
Maddy
Posts: 7
Thanks a lot Max.That helped!
0 link






Copyright © 2017 Stimulus Technology