HomeBUGS & ISSUES

Think you found a bug? Report it here.

StresStimulus - Validating Messages in this topic - RSS

Fabien Lennertz
Fabien Lennertz
Posts: 12


6/24/2011
Fabien Lennertz
Fabien Lennertz
Posts: 12
***Resolved***
Hi Vadim,
 
Thanks for the updated version. I truly think that the added statistical performance indicators give better insight into the Performance Load and Stress results! 
 
I was wondering... is it true that from now on the Pro Edition can only be used with a licence? On some part of your website it seems as if we are still dealing with a Beta version of StresStimulus.
 
After trying the Pro Edition I get a message saying:
 
"While validating StresStimulus licence Internet connection failed!" Please see the screenshot below.

I'm still running some tests and I would like to finish them using the Pro Edition (beta).
????
Regards,
 
fabien
 
0 link
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583


6/24/2011
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583
Hi Fabien,

I’m glad that you like the new statistics.

v0.9 is still beta and does not require purchasing a license. It however requires Internet connection to activate a free beta license. Organization conducting load testing off-line can request the license via email, so they do not need to connect to the Internet.

The message says that your machine could not connect to our licensing server. I forwarded your beta license via email. With this license you would be able to continue your tests using the Pro beta.
 
Best,
-Vadim
0 link
Ian Fraser
Ian Fraser
Posts: 5


6/24/2011
Ian Fraser
Ian Fraser
Posts: 5
I am also experiencing this issue, and my computer is definitely connected to the internet as I am visiting this site.
0 link
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583


6/24/2011
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583
Ian,
 
Can you try launching the Pro one more time?  Before emailing you a license, I wanted to make sure that the issue was not
caused by a one-time sporadic connectivity problem that may be already
resolved. Please let me know if you will see this message again and
clicking “Try Again” does not help. Then I will email you the license.
 
-Vadim


0 link
Ian Fraser
Ian Fraser
Posts: 5


6/24/2011
Ian Fraser
Ian Fraser
Posts: 5
Still experiencing this issue.
 
Is there any further information that I can collect to help debug this? Can I use Fiddler to capture the attempted communication?
0 link
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583


6/24/2011
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583
Yes, please enter in the browser's address line URL http://licensing10.stresstimulus.com
If the response code in fiddler is 200, you should be able to activate.
0 link
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583


6/24/2011
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583
One more update, Ian.  We just released a build with activation fix. If you still have the issue with launching Pro beta, try reinstalling StresStimulus from http://www.stresstimulus.com/.
0 link
Fabien Lennertz
Fabien Lennertz
Posts: 12


6/25/2011
Fabien Lennertz
Fabien Lennertz
Posts: 12
Hi guys,
 
I was experiencing the same issue. Thanks for your quick response and support time! I reinstalled the software after downloading the latest versions and the validating issue is no longer there. Great job.
 
At the moment the latest versions are:
 
Fiddler Web Debugger: v2.3.4.4
StresStimulus Pro: v0.9.4189
 
Regards,
 
Fab
0 link
Ian Fraser
Ian Fraser
Posts: 5


6/27/2011
Ian Fraser
Ian Fraser
Posts: 5
Just a quick note to say that the new download fixed this issue for me as well.
Thanks for the quick response.
 
Ian
0 link
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583


6/27/2011
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583
Fab, Ian, Thanks for the update.
 
-Vadim
0 link
Huong Nguyen
Huong Nguyen
Posts: 69


6/27/2011
Huong Nguyen
Huong Nguyen
Posts: 69
I got this problem and re-installation worked also.
0 link
Patricia Coronel
Patricia Coronel
Posts: 32


6/28/2011
Patricia Coronel
Patricia Coronel
Posts: 32
Hi Vadim,
 
I am experiencing the same issue. I will try to reinstall the last version and if it doesn't work i will ask you if you could send me an email with the license.
I have to run some tests and deliver my reports tomorrow in the morning, so it is very important for me to run StresStimulus.
regards,
 
Patricia
0 link
Patricia Coronel
Patricia Coronel
Posts: 32


6/28/2011
Patricia Coronel
Patricia Coronel
Posts: 32
OK, the re installation worked fine. Great!
Regards,
 
Patricia
0 link






Copyright © 2017 Stimulus Technology