HomeBUGS & ISSUES

Think you found a bug? Report it here.

StresStimulus - Validating Messages in this topic - RSS

Fabien Lennertz
Fabien Lennertz
Posts: 12


6/24/2011
Fabien Lennertz
Fabien Lennertz
Posts: 12
***Resolved***
Hi Vadim,
 
Thanks for the updated version. I truly think that the added statistical performance indicators give better insight into the Performance Load and Stress results! 
 
I was wondering... is it true that from now on the Pro Edition can only be used with a licence? On some part of your website it seems as if we are still dealing with a Beta version of StresStimulus.
 
After trying the Pro Edition I get a message saying:
 
"While validating StresStimulus licence Internet connection failed!" Please see the screenshot below.

I'm still running some tests and I would like to finish them using the Pro Edition (beta).
????
Regards,
 
fabien
 
0 link
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583


6/24/2011
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583
Hi Fabien,

I’m glad that you like the new statistics.

v0.9 is still beta and does not require purchasing a license. It however requires Internet connection to activate a free beta license. Organization conducting load testing offline can request the license via email, so they do not need to connect to the Internet.

The message says that your machine could not connect to our licensing server. I forwarded your beta license via email. With this license you would be able to continue your tests using the Pro beta.

Best,
-Vadim
0 link
Ian Fraser
Ian Fraser
Posts: 5


6/24/2011
Ian Fraser
Ian Fraser
Posts: 5
I am also experiencing this issue, and my computer is definitely connected to the internet as I am visiting this site.
0 link
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583


6/24/2011
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583
Ian,
 
Can you try launching the Pro one more time?  Before emailing you a license, I wanted to make sure that the issue was not
caused by a one-time sporadic connectivity problem that may be already
resolved. Please let me know if you will see this message again and
clicking “Try Again” does not help. Then I will email you the license.
 
-Vadim


0 link
Ian Fraser
Ian Fraser
Posts: 5


6/24/2011
Ian Fraser
Ian Fraser
Posts: 5
Still experiencing this issue.
 
Is there any further information that I can collect to help debug this? Can I use Fiddler to capture the attempted communication?
0 link
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583


6/24/2011
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583
Yes, please enter in the browser's address line URL http://licensing10.stresstimulus.com
If the response code in fiddler is 200, you should be able to activate.
0 link
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583


6/24/2011
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583
One more update, Ian.  We just released a build with activation fix. If you still have the issue with launching Pro beta, try reinstalling StresStimulus from http://www.stresstimulus.com/.
0 link
Fabien Lennertz
Fabien Lennertz
Posts: 12


6/25/2011
Fabien Lennertz
Fabien Lennertz
Posts: 12
Hi guys,
 
I was experiencing the same issue. Thanks for your quick response and support time! I reinstalled the software after downloading the latest versions and the validating issue is no longer there. Great job.
 
At the moment the latest versions are:
 
Fiddler Web Debugger: v2.3.4.4
StresStimulus Pro: v0.9.4189
 
Regards,
 
Fab
0 link
Ian Fraser
Ian Fraser
Posts: 5


6/27/2011
Ian Fraser
Ian Fraser
Posts: 5
Just a quick note to say that the new download fixed this issue for me as well.
Thanks for the quick response.
 
Ian
0 link
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583


6/27/2011
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583
Fab, Ian, Thanks for the update.
 
-Vadim
0 link
Huong Nguyen
Huong Nguyen
Posts: 69


6/27/2011
Huong Nguyen
Huong Nguyen
Posts: 69
I got this problem and re-installation worked also.
0 link
Patricia Coronel
Patricia Coronel
Posts: 32


6/28/2011
Patricia Coronel
Patricia Coronel
Posts: 32
Hi Vadim,
 
I am experiencing the same issue. I will try to reinstall the last version and if it doesn't work i will ask you if you could send me an email with the license.
I have to run some tests and deliver my reports tomorrow in the morning, so it is very important for me to run StresStimulus.
regards,
 
Patricia
0 link
Patricia Coronel
Patricia Coronel
Posts: 32


6/28/2011
Patricia Coronel
Patricia Coronel
Posts: 32
OK, the re installation worked fine. Great!
Regards,
 
Patricia
0 link






Copyright © 2017 Stimulus Technology