HomeBUGS & ISSUES

Think you found a bug? Report it here.

Problem with 'StresStimulus' Messages in this topic - RSS

Lovely
Lovely
Posts: 2


5/12/2011
Lovely
Lovely
Posts: 2
***Resolved***
Hi,
 
First of all I would like to appreciate your great work. Its really a great product and its easy and simple to do load testing with it. I'm using this tool for past one month. I was eagerly waiting for the new release. New release is too good.
 
I tried 'Pro Edition beta (Part 1) and (Part 2)'. It was working fine for me last hour. But currently I'm unable to do anything in 'StresStimulus' [screen shot attached]. Recording is working fine. This issue is occurring after saving a test. Can you please help me asap. Expecting your reply soon.
 
Thanks again for such a great tool....
 
Thanks,
Lovely Thompson
0 link
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583


5/12/2011
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583
Hi Lovely,

Thanks for complimenting StresStimulus. The issue that you are describing is fixed in the hot fix that we just released (see this post). You can download the fix here .
 
Thanks for sending the exception report!


-Vadim
0 link
Lovely
Lovely
Posts: 2


5/16/2011
Lovely
Lovely
Posts: 2
Hi Vadim,
 
Thanks for the update. Now its working fine.
 
-Lovely
0 link
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583


5/16/2011
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583
Thanks for letting me know, Lovely.
-Vadim
0 link






Copyright © 2017 Stimulus Technology