HomeSUPPORT QUESTIONS

Need help with StresStimulus? Start here.

How to have multiple instances of StresStimulus going? Messages in this topic - RSS

Huong Nguyen
Huong Nguyen
Posts: 69


5/10/2011
Huong Nguyen
Huong Nguyen
Posts: 69
Hi,
 
I have a bunch of different tests cases. Each test case is a scenario for a user role. Like 1 user is in role client, and another is in role vendor. I need to run both roles at the same time to simulate multiple type of user on the system at some point in time. How should I approach this, as it seems like StresStimulus only have 1 test run per time?
 
Thanks.
0 link
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583


5/10/2011
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583
Hi Huong,

Mixing multiple test cases is not supported yet, but it is on development plan and will be release soon. For now I can suggest to run several test cases at the same time from different machines. While you would not be able to automatically combine graphs and reports, your server will receive adequate load, so average response time and other performance characteristics should be accurate.
 
Once mixing test cases is developed, I will post it here, so you will receive an auto-notification.
Cheers,
 
-Vadim
0 link
Huong Nguyen
Huong Nguyen
Posts: 69


5/10/2011
Huong Nguyen
Huong Nguyen
Posts: 69
I see, I'll look into this, thank you.
0 link
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583


5/10/2011
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583
You're welcome.
-Vadim
0 link
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583


6/27/2012
Vadim @StresStimulus
Vadim @StresStimulus
Administrator
Posts: 583
Update: this feature was implemented in v2.0
0 link






Copyright © 2017 Stimulus Technology